038 420 41 68 sales@mobileonline.nl

Hosted (Cloud) telefonie

Mobile Online bied u Hosted Telefonie in combinatie met Zakelijk Mobiel

Wanneer kiest u voor Hosted Telefonie (bellen via de cloud)
Als u faciliteiten gaat missen  in de huidige telefooncentrale, als de  telefooncentrale zo verouderd is dat een software-update niet meer mogelijk is, als u graag de vaste en de mobiele telefonie wil samenvoegen of als u toe bent aan een toekomst vaste oplossing.

Uw voordelen
U realiseert een volledige vast mobiel integratie  hierdoor bent u zowel met uw vaste als met uw mobiele telefoon bereikbaar op één nummer. Een telefooncentrale met onderhoud op uw locatie is niet meer nodig en u krijgt uw eigen telefooncentrale in de cloud die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf.

Kwaliteit en hoge beschikbaarheid
Met een Hosted Telefonie oplossing heeft u voldoende aan een stabiele internetverbinding, IP toestellen en/of mobiele toestellen. In de KPN datacenters koppelen wij al uw toestellen en nummers en creëren hiermee optimale kwaliteit en hoge beschikbaarheid van uw persoonlijke telefooncentrale.

Flexibiliteit
Veranderen uw wensen of het aantal medewerkers, dan kiest u voor het aantal licenties die u nodig heeft. geen onder- of overcapaciteit en u betaalt alleen wat u nodig heeft.

Internetverbinding
De kwaliteit van uw internetverbinding is cruciaal voor de betrouwbaarheid en de kwaliteit van uw  telefonie omgeving, wij adviseren en helpen u graag aan de juiste verbinding en kunnen zorgen voor  één aanspreekpunt voor  internet, hosted en mobiele telefonie.

Lees meer over Mobiel bellenMobiel internetMobiele abonnementen en Hosted telefonie