038 420 41 68 sales@mobileonline.nl

Hosted Telefonie (VoIP) is bellen en bereikbaar zijn zoals u dat wilt.

Realiseer een volledige koppeling tussen uw vaste toestellen en mobiele gebruikers

Met Hosted Telefonie communiceert u via uw internetverbinding en het mobiele netwerk. U kunt gebruik maken van vaste en mobiele telefoons, maar ook een computer kan een onderdeel van uw telefonie omgeving zijn.

Of u nu twee medewerkers heeft of vijftig, u wilt optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten en geen belangrijke gesprekken missen. Hosted Telefonie is de nieuwe communicatieoplossing wanneer u de huidige telefooncentrale gaat vervangen, maar ook wanneer u gebruik wil maken van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van telefonie.

Bent u bijvoorbeeld veel onderweg? Dan kun u met de vast-mobiel integratie ervoor zorgen dat u altijd en overal bereikbaar bent onder één vast nummer. Wilt u even niet gestoord worden? en moeten uw gesprekken bij uw collega’s of in de voicemail terechtkomen dan kun u dit heel eenvoudig instellen met de smartphone.

Hosted Telefonie is uitermate flexibel. Veranderen uw wensen of het aantal medewerkers, dan verandert de centrale met u mee. U heeft dus nooit onder- of overcapaciteit en betaalt alleen wat u nodig heeft. Uw telefooncentrale bevindt zich niet meer op uw locatie maar in Nederlandse datacenters. Deze centrales zijn uiterst betrouwbaar en altijd voorzien van de nieuwste opties en functies.

U kunt kiezen voor een maandelijks vast bedrag per medewerker en betalen voor wat u gebruikt, of u kiest voor onbeperkt bellen naar alle mobiele en vaste telefoonnummers in Nederland.

Stap eenvoudig en snel over naar een toekomst vaste oplossing en ervaar uw voordelen

– Efficiënter communiceren
– Kwaliteit en hoge beschikbaarheid
– Een vast bedrag per maand
– Eén factuur en één aanspreekpunt
– Volledige koppeling tussen vast en mobiel
– Gebruiksvriendelijke bediening via de Ipad Beheer App
– Een telefooncentrale met onderhoud op uw locatie is niet meer nodig
– Uw eigen telefooncentrale in de cloud die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf

! Zakelijk Mobiel in combinatie met uw vaste telefonie